Jste zde

Domů » Zima

Akce v březnu 2013, 1. část

Oblast Stubai - krajina
Autor: LOTR

Pravidelné akce lyžařského areálu Serles

Úterý a pátek:

Romantické večerní sáňkování – jízdy lanovkou nahoru od 19:00 do 20:30 hodin, půjčovna sáněk u dolní stanice lanovky za 5 € (kauce 50 € nebo průkaz totožnosti). Akce se koná pouze při dobrých sněhových podmínkách.

Středa:

Výlet s pochodněmi – sraz na náměstí Dorfplatz v Mieders v 21:00 hodin, kdy budete přivítáni sklenkou pálenky. Poté se vydáte s pochodněmi přes malebnou vesničku Mieders. Akce se koná za jakéhokoliv počasí.

Čtvrtek:

Výlet na sněžnicích – sraz je v 10:00 hodin u dolní stanice lanovky Serlesbahnen Mieders, akce trvá asi 4 hodiny. Cena je 15 € včetně cesty lanovkou (nahoru i zpět) nebo jízdy na saních do údolí. Pokud máte platný skipas, cena je 10 € / os. za zapůjčení sněžnic a služby průvodce. Akce se koná za jakéhokoliv počasí.

Spektakuläre Night-Show

Termín: 6. března 2013 od 20:30 hodin

Místo: Střední stanice lanovky Kreuzjochbahn ve skiareálu Schlick 2000

Při Night Show zažije publikum působivý program, u kterého musíte být i vy. Na programu budou „ďábelské“ kousky freestylistů a snowboardistů, jízda s pochodněmi lyžařských instruktorů, speciální efekty, vtipná představení, show sněhových roleb a mnoho dalšího.

Na velké večerní finále této velkolepé show předvedou pyrotechnici své ohňostrojové umění.
Večerní provoz lanovky bude fungovat již od 19.30 hodin, k lanovce (i zpět) bude zajištěn skibus zdarma z míst Fulpmes, Medraz, Telfes i Neustift.

Damentag

Každý čtvrtek od 7. března 2013 budou v prodeji ve skiareálu Schlick 2000 jednodenní a půldenní skipasy se slevou výhradně pro ženy. Lyžařské středisko tak chce s jarními teplotami přilákat k lyžování ženy se skvělou nabídkou.

Celodenní skipas je za cenu 15,40 € a půldenní nebo dopolední pouze za 12,40 €. Pokušení je velké, protože při krásném počasí na slunci v lehátkách na terase Panorama Restaurantu Kreuzjoch se srdce každé ženy rozbuší rychleji.

22. Stubai Cup & Paragliding Accuracy Cup

Termín: 8. - 10. března 2013

Slunečné výhledy s ideálním větrem, to jsou ty nejlepší podmínky pro každoroční paraglidingové setkání při Stubai Cupu. Stubaital se prezentuje jako eldorádo pro milovníky paraglidingu a nabízí pestrý program. Parafly-Club-Stubai se již těší na setkání s Vámi.

Parafly Club Stubai pokračuje ve své tradici i v roce 2013 a zahajuje paraglidingovou sezónu opět se Stubai Cupem. Budou pozvány hvězdy z mezinárodní paraglidingové scény, ale také ti, kteří prostě mají jen radost z létání nebo obdivují tento sport.

Vrcholem této třídenní akce je Stubai Fun Cup, kde můžete vyhrát padákový kluzák. Open air výstava, na které si můžete prohlédnout a také otestovat to nejnovější vybavení, stejně jako barevné letecké show s nádhernými přehlídkami a také skvělý večerní program tento program ještě doplňují.

Místo

Dolní stanice lanovky Serlesbahn, Mieders 47° 9' 48.9672" N, 11° 22' 50.2464" E
Location

Stubai na Facebooku