Jste zde

Domů » Ubytování

Alpensporthotel Neustifterhof, Neustift

Rakouský hotel Neustifterhof v zimě

4-hvězdičkový hotel Alpensporthotel Neustifterhof se nachází v místní části Neder, centrum obce Neustift je vzdálené asi 1 kilometr. Nejbližší lyžařské vleky jsou asi 1 km daleko. Hotelový skibus jezdí několikrát denně (zdarma) k lanovkám Stubaiského ledovce, který je vzdálený asi 15 km. Běžkařské stopy vedou kolem hotelu.

Hotel nabízí k ubytování 50 pokojů ve dvou propojených 3-podlažních budovách. Dále k jeho zařízení patří recepce, lobby, bar, nekuřácká restaurace, společenská místnost, dětská herna, sluneční terasa, výtah a lyžárna. Půjčování lyží. Velké parkoviště u hotelu je pro hosty zdarma.

Všechny pokoje jsou nekuřácké a příjemně zařízené, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha / WC, vysoušeč vlasů, kabelová televize, telefon, rádio, trezor a balkón.
Pokoje typu Edelweiss mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají také koutek k posezení.
Pro děti je možnost zapůjčení dětských postýlek a "chůviček".

Pro hotelové hosty je k dispozici wellness centrum: Krytý bazén (cca 12 x 6 m) s vodopádem, protiproud, finská sauna, parní lázně, biosauna, infračervená kabina, relaxační zóna, posilovna a stolní tenis.
Za poplatek je aromasauna, masáže, solárium, nedaleká sportovní hala se 2 tenisovými kruty, 2 kurty na squash a 3 kuželkářské dráhy.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 1 x týdně hotel pořádá galavečeři.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Neustifterhof s bazénem
Rakouský hotel Neustifterhof - ubytování

Místo

Hotel Neustifterhof 47° 7' 5.7756" N, 11° 19' 33.5532" E
Location

Stubai na Facebooku