Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Europa, Neustift

Rakouský apartmánový dům Europa

Apartmánový dům Europa se nachází cca 200 m od místního centra Neustiftu. Centrum volného času s krytým bazénem a saunou je vzdáleno asi 50 m. Dolní stanice lanovek na Elfer jsou vzdálené 1 km, zastávka skibusu 50 metrů. Pro příjezd k domu jsou v zimním období doporučovány sněžné řetězy.

K zařízení apartmánového domu patří společenská místnost se stolním tenisem (míčky a pálky si musíte přivézt vlastní), televizní místnost a lyžárna, telefonní automat. Vedle domu je parkoviště zdarma, při rezervaci předem je možné garážové stání za cca 3,70 eura/noc.
V ceně ubytování je vstup do sousedního krytého bazénu, za poplatek je solárium.

Všechny apartmány jsou vybavené koupelnou a WC, zařízenou kuchyňkou s mikrovlnnou troubou, sporákem, ledničkou a kávovarem, zelevizí.
Apartmán typ 1: 1-pokojový apartmán pro 3 osoby (cca 28 m2), obytná místnost kombinovaná s ložnicí, samostatné lůžko a dvojlůžko. Některé apartmány jsou s balkónem.
Apartmán typ 2: 2 1/2 pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 52 m2) v podkroví, některé pod zkosenou střechou. Malá kuchyně propojená dveřmi s ložnicí s dvojlůžkem, oddělená ložnice s dvojlůžkem, balkón nebo terasa.
Apartmán typ 3: 2-pokojový apartmán pro 5 osob (cca 45 m2), obytná místnost kombinovaná s ložnicí s rozkládacím gaučem, oddělená ložnice s dvojlůžkem a samostatným lůžkem, balkón nebo terasa.
Apartmán typ 4: 3-pokojový apartmán pro 6 osob (cca 54 m2ú, obytná místnost s rozkládacím gaučem, kuchyně je oddělena závěsem, 1 ložnice s dvojlůžkem a samostatným lůžkem, 1 jednolůžkový pokoj vedle apartmánu - dostanete se k němu přes hlavní chodbou, 2 sprchy s WC, 2 balkóny.
Apartmán typ 5: 3-pokojový apartmán pro 7 osob (cca 65 m2), obytná místnost s rozkládacím gaučem, 2 kuchyňské kouty, ložnice s dvojlůžkem a samostatným lůžkem, 1 ložnice s dvojlůžkem, 2 sprchy a WC, balkón nebo terasa.

Stravování: Vlastní

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský apartmánový dům Europa - ubytování

Místo

Apartmány Europa 47° 6' 29.3832" N, 11° 18' 8.6868" E
Location

Stubai na Facebooku