Jste zde

Domů » Zima

BIG Family Ski Camp

Stubaiský ledovec

Vítejte v BIG Family Ski Campu

BIG Family Ski Camp na ledovci Stubai je opět jako každou předcházející zimní sezónu otevřen, a to od 16. prosince 2012 do 4. dubna 2013.

V pestrém světě sněhu a sportu se dětem nabízí přímo u horní stanice kabinkové lanovky Gamsgarten během zimních prázdnin skutečně velká porce lyžování v Tyrolsku. Kdo se chce naučit dobře lyžovat v oblasti Stubaiský ledovec, určitě zamíří se svými rodiči do zařízení zvaného BIG Family Kinder- und Jugend Ski-Camp.

Tento lyžařský kemp je určen, jak již vám napovídá sám jeho název, pro rodiny, děti a mládež. Kdo s rodiči jezdí po sjezdovkách, může se zde odebrat do naprosto samostatné lyžařské oblasti, do BIG Family Kinderlandu, BIG Family Boardercrossu a na dětskou trať v zábavním snowparku Moreboards Stubai Zoo.

B.BIG a celá BIG Family se již ani nemohou dočkat, až přivítají v kempu B.BIG Kinder und Jugend Ski-Camp své nové návštěvníky. Zkuste i vy strávit své perfektní rodinné zimní prázdniny v Tyrolsku. Ve Stubaitalu zažijete o dovolené při lyžování v Rakousku opravdu mnoho zábavy.

B.BIG bylo koncipováno tak, abyste svou zimní dovolenou v oblasti Stubaie na Stubaiském ledovci prožili naprosto uvolněně a se spoustou legrace na lyžích a na sněhu. A je už úplně jedno, zda jste mladí nebo starší, ve zdejším zařízení Kinder und Jugend Ski-Camp je každou zimu připraven ten správný program, jenž zpříjemní zimní dovolenou.

BIG Family BoarderCross

Hned u lanovky Murmelebahn narazíte na BIG Family Boardercross. Schválně si zkuste i vy na vlastní kůži, jak zábavné je lyžování v Rakousku při strmých zatáčkách na sjezdovkách a při lyžování ve zvlněném terénu. Je to zkrátka něco perfektního pro všechny děti a mládež.

BIG Family Pistenbully

Nevíte, co ten složitý název znamená a jak takové Pistenbully funguje? A co takhle vyzkoušet to? Od 19. prosince 2012 vám to objasní pracovníci služby na sjezdovkách ve Stubaii, a to každou středu ve 14:00 hodin, kdy vám budou zajímavým způsobem vyprávět o své každodenní práci.

Místem setkání je BIG Family Kinderland u vlajky. Stačí se jen přihlásit v úterý odpoledne v kiosku u lanovky Gamsgarten (požaduje se registrace) a zaplatíte pouhá 2 eura.

Stubaiský ledovec je všeobecně považován za velice ceněné místo k zimním radovánkám pro celé rodiny s dětmi. Děti mladší 10 let tady mohou za doprovodu alespoň jednoho z rodičů lyžovat úplně zadarmo a péče o děti je tu na horách zajištěna v BIG Family Ski Campu i prostřednictvím zařízením Kinderland, mateřské školky a dětské restaurace.

Místo

Horní stanice lanovky Gamsgarten 47° 0' 38.0772" N, 11° 9' 19.638" E
Location

Stubai na Facebooku