Jste zde

Domů » Fulpmes im Stubaital

Fulpmes v zimě

Rakousko - zasněžené městečko Fulpmes

Nespočet údolí, mírně stoupající kopce pokryté právě napadaným prašanem a na ně navazující hory, které vypadají jako by rostly do nebe. Uprostřed této idylky se nachází město Fulpmes, které je obklopeno Stubaiskými Alpami s ledovcem, který zve k celoročnímu lyžování. Tato lokalita je perfektním výchozím bodem pro všechny nadšené fanoušky zimních sportů.

Fulpmes je velmi vhodným místem, kde mohou trávit dovolenou i rodiny s dětmi, pro které se zde nabízí pestrý program. Například sáňkařská dráha o délce 8 km je skvělým zážitkem nejen pro děti, ale i pro dospělé. Velký počet zimních turistických cest zve k procházkám po upravených stezkách.

Lyžařská lokalita Fulpmes má přímý přístup do lyžařské oblasti Schlick 2000, kde najdete 22 km převážně lehkých sjezdovek a 10 vleků a lanovek, které vás vyvezou do maximální nadmořské výšky 2240 m. Tato lyžařská oblast se nachází v lokalitě, kde je zaručen sníh a je velmi vhodná pro rodiny s dětmi. Jsou zde převážně lehké sjezdovky a v dětské části se pobaví zaručeně i ti nejmenší. Pokročilí lyžaři vyrazí na černou sjezdovku Sennjochabfahrt nebo se vyřádí na rychlostním úseku Sennjochstüberl.

Dále zde najdete funpark Free Nature Park se skoky různých stupňů obtížnosti. Všechny sjezdovky se sbíhají v jednom místě, takže se zde nemůže nikdo ztratit.

Stubai na Facebooku