Jste zde

Domů » Mieders

Hochserles - hora plná zážitků

Mieders - hora Hochserles

Na úpatí vrcholku Hochserles, nad obcí Mieders, jsou zaručeny fantastické možnosti pro zimní návštěvníky. Se supermoderní osmimístnou lanovkou se rychle a pohodlně dostanete do horní stanice Koppeneck ve výšce 1680 m.n.m. Tady si můžete vyzkoušet nejrůznější zimní sporty jako lyžování, snowboarding, běžky, sáňkování, zimní turistiku nebo lyžařské túry.

Perfektně upravené sjezdovky nabízí dostatek prostoru pro lyžaře i snowboardisty. Je zde 8 km upravovaných sjezdovek, z toho 3 km modrých, 4 km červených a 1 km černých sjezdů. Na ně vás vyveze 5 vleků a lanovek. Pro milovníky adrenalinu a freeridu jsou zde také neupravené svahy s hlubokým sněhem. Díky modernímu zasněžovacímu systému je na všech sjezdovkách pořád dostatečné množství sněhu.

Úžasný zážitek zaručuje více než 7 km dlouhá přírodní sáňkařská dráha, která vede od hostince Hochserles-Koppeneck až do Mieders. Díky osvětlení je možné i sáňkování v noci několikrát v týdnu. Můžeme doporučit také romantické zimní procházky v okolí Hochserlesu.

Geografie: 

Stubai na Facebooku