Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpenschlössl, Neustift im Stubaital

Rakouský hotel Alpenschlössl v zimě

4-hvězdičkový hotel Alpenschlössl se nachází cca 300 metrů od centra městečka Neustift im Stubaital, apartmánový dům je od hotelu vzdálen asi 30 m. Hotel leží v nadmořské výšce 1 000 m, nejbližší skiareál Elfer je vzdálený asi 100 m, Stubaiský ledovec 15 km. Zastávka skibusu je vzdálená 100 m, nejbližší běžkařské stopy 50 metrů od domu.

K hotelovému zařízení patří přijímací hala s recepcí, společenská místnost, internetový koutek (bez poplatku), snídaňová místnost, restaurace, bar, kavárna, zimní zahrada, hospůdka, výtah a lyžárna.
Ve venkovních prostorách se nachází terasa a parkoviště bez poplatku, garáže stojí cca 6 euro na den.

Pro ubytované hosty je v hotelové budově k dispozici zdarma wellness centrum, kde najdete saunu, parní lázně, whirlpool, infračervenou kabinu, odpočinkovou místnost. Bez poplatku je také posilovna, stolní tenis a zapůjčení sáněk (omezené množství).
Za poplatek je solárium, masáže, salón krásy, hudební večery nebo večerní procházky s pochodněmi.

Pokoje (cca 25 m2) jsou zařízeny nábytkem z masivního dřeva, k jejich vybavení dále patří koupelna se sprchou, WC, televize, rádio, telefon a balkón.
Suity (cca 30 m2) jsou o něco větší, ale jinak mají stejné vybavení.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Apartmány ve vedlejší budově (cca 72 m2, max. 6 osob) mají předsíň, malou kuchyňku, jídelní kout, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a televizí, 2x dvojlůžkový pokoj, 1x sprcha a WC, 1x vana a WC, balkón nebo terasu.
V ceně jsou zahrnuty náklady na energie (el. energie, voda, topení), závěrečný úklid, ložní prádlo, ručníky a utěrky (výměna 1 x týdně). Na místě se platí kauce.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu se salátovým a předkrmovým bufetem, možnost objednání dětského menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Alpenschlössl s restaurací
Rakouský hotel Alpenschlössl - ubytování

Místo

Hotel Alpenschlössl 47° 6' 43.0128" N, 11° 18' 50.6412" E
Location

Stubai na Facebooku