Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bergcristall, Neustift im Stubaital

Rakouský hotel Bergcristall v zimě

Alpský hotel Bergcristall se nachází na klidném a idylickém místě, v místní části Volderau tyrolské obce Neustift im Stubaital. Jeho poloha, je to druhý nejbližší hotel k lyžařskému areálu na ledovci Stubai, spolu s těsnou blízkostí přírody a unikátním otevřeným výhledem na ledovec a vodopád Mischbach-Wasserfall vám zaručuje nezapomenutelné zážitky z dovolené. Zastávka skibusu je vzdálená asi 100 m. Místní centrum je přibližně 6 km daleko, Stubaiský ledovec 9 km.

K zařízení hotelu patří přijímací hala s recepcí, jídelna, hospůdka a denní bar, velká dětská herna, výtah, sluneční terasa a parkoviště (zdarma).
V ceně ubytování je zahrnut stolní tenis, půjčovna sáněk a wellness centrum, kde najdete finskou saunu, biosaunu, parní lázně, posilovnu a odpočinkovou místnost. Hotel pořádá 1 x týdně taneční večery. Za poplatek je solárium, masáže a whirlpool.

Všechny pokoje jsou nekuřácké a k jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, vysoušeč vlasů, televize se satelitem, rádio, sejf, připojení na internet, některé mají balkón s výhledem na ledovec. Pokoje "Saphir" (cca 23 m2) mají navíc sedací kout.
Pokoje "Rubin" (cca 27 m2) mají oddělenou sprchu a WC, sedací kout.
Pokoje "Diamant" (cca 35 m2) mají obývací kout, oddělenou vanu nebo sprchu a WC, balkón jižním směrem. Pokoje "Turmalin" (cca 38 m2) jsou stejné jako Diamant, mají navíc arkýř a ledničku.
Suity "Bergcristall" (cca 60 m2) mají navíc obývací pokoj, oddělenou ložnici, kuchyňský koutek. Suity "Jade" (cca 80 m2) mají dvě ložnice, 2 koupelny a WC, infračervenou kabinu.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio koutkem a vaječnými pokrmy, denně odpolední lyžařské svačiny, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. Možnost objednání vegetariánského menu. 1 x týdně je k večeři pestrý, tématicky zaměřený bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Místo

Hotel Bergcristall 47° 4' 5.7684" N, 11° 15' 22.1796" E
Location

Stubai na Facebooku