Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Garni Sonne, Neustift im Stubaital

Rakouský hotel Garni Sonne v zimě

Poloha

3-hvězdičkový hotel Garni Sonne se nachází na klidném místě v místní části Milders. Je umístěn v nadmořské výšce 994 metrů, s nádherným výhledem na stubaiský horský svět.

Místní centrum obce Neustift je vzdálené asi 2 km, vlakové nádraží v Innsbrucku 25 km. Místní malý vlek Schlepplift Sonnenberg je asi 100 m daleko, k dolní stanici lyžařského vleku Elferlift je to asi 1,5 km, na ledovec Stubaier Gletscher cca 16 km. Zastávka skibusu se nachází asi 200 m od hotelu.

Zařízení

Ať už chcete trávit dovolenou zimními sporty na Stubaiském ledovci nebo odpočívat v hotelové sauně, malý ale komfortní hotel Garni Sonne je pro vás to pravé.

Útulný hotel nabízí k ubytování 17 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, hospůdka s posezením, snídaňová místnost, internetové připojení WLAN a parkoviště.

Wellness

Zdarma mohou ubytovaní hosté využít malé wellness centrum se saunou a odpočinkovou místností. Za poplatek je solárium a masáže.

Ubytování

Všechny pokoje (cca 18 m²) jsou nekuřácké, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchu / WC, posezení, trezor, satelitní televize a balkón. Na recepci je k zapůjčení vysoušeč vlasů, dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování

Snídaně formou bohatého bufetu s bio koutkem.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Garni Sonne - ubytování

Místo

Hotel Garni Sonne 47° 5' 57.21" N, 11° 16' 57.6192" E
Location

Stubai na Facebooku