Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Moos Schlössl, Neustift im Stubaital

Stubaiský hotel Moos Schlössl v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Moos Schlössl je umístěn uprostřed stubaiského horského světa, přímo u stanice lanovky. Najdete ho na klidném místě, centrum obce Neustift im Stubaital je vzdálené asi 5 minut pěší chůzí.

Hotelovým kyvadlovým autobusem se zdarma během 30 minut dostanete k lanovkám skiareálu Stubaier Gletscher. Při dobrých sněhových podmínkách vedou běžkařské stopy hned vedle hotelu.

Zařízení

Moderní hotel s rodinným vedením je velmi oblíbený, k ubytování nabízí 48 pokojů a dále k jeho zařízení patří vstupní hala / lobby s recepcí, restaurace, bar, místnost s krbem, internetové připojení WLAN (zdarma), výtah, lyžárna a místnost na úschovu lyžařských bot. Parkování u domu je zdarma.

Wellness a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma wellness centrum, kde najdete krytý bazén (cca 15 x 9 m), saunu s whirlpoolem, parní lázeň, odpočinkovou místnost a fitness centrum. Za poplatek je kosmetika a masáže.

Pro nejmenší návštěvníky (3 - 11 let) je připravena dětská herna, dětský klub (8 - 21 hodin) s bohatým programem, hraním divadla nebo promítáním filmů. Možnost zapůjčení karetních a společenských her.

Ubytování

Nově zrekonstruované pokoje (cca 25 m²) jsou elegantně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, župan, rádio, telefon, satelitní TV, internetové připojení, trezor, posezení a balkón.

V nabídce jsou také junior suity pro 2-4 osoby (cca 40-45 m²), které se skládají z obývacího pokoje kombinovaného s ložnicí (dvoulůžko a rozkládací gauč), mají samostatné WC a jinak jsou stejně vybavené jako pokoje.

Rodinné suity pro 2-6 osob (cca 70 m²) mají obývací pokoj kombinovaný s ložnicí (rozkládací pohovka), 1 nebo 2 dvoulůžkové pokoje a 1 nebo 2 koupelny (v závislosti na obsazenosti), samostatné WC, malý kuchyňský kout.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou à-la-carte výběrem z jídelního lístku (předkrm, hlavní jídlo a dezert).

(údaje jsou z roku 2012)

Stubaiský hotel Moos Schlössl - ubytování
Stubaiský hotel Moos Schlössl - restaurace

Místo

Hotel Moos Schlössl, Neustift im Stubaital 47° 6' 43.4016" N, 11° 18' 50.5728" E
Location

Stubai na Facebooku