Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Schönblick, Mieders

Rakouský hotel Schönblick v zimě

Hotel Schönblick se nachází na klidném místě, v nadmořské výšce 950 m, centrum Mieders je vzdálené cca 200 metrů. Nejbližší lanovka skiareálu Hochserles je 100 m daleko, při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Běžkařské tratě se nacházejí 100 m od domu, Stubaiský ledovec 20 km. Zastávka skibusu je vzdálená cca 50 m, hotelový shuttlebus (zdarma) vás přepraví ke všem vlekům v údolí Stubaital.

Hotel v útulném tyrolském stylu nabízí k ubytování 22 pokojů. K jeho zařízení dále patří recepce, přijímací hala, malé lobby, společenská místnost, zimní zahrada, hospůdka, nekuřácká jídelna, bar, lyžárna, sluneční terasa a parkoviště zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis a 3 x týdně malé wellness centrum se saunou, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností. Hotel občas pořádá hudební večery. Pro děti je připravena dětská herna. Za poplatek je solárium a masáže.

Všechny pokoje jsou zařízené v rustikálním alpském stylu, k jejich vybavení patří sprcha a WC, telefon, rádio, kabelová televize, částečně s balkónem.
Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Schönblick - ubytování

Místo

Hotel Schönblick 47° 9' 58.4028" N, 11° 22' 40.7352" E
Location

Stubai na Facebooku