Jste zde

Domů

Hotel Stacklerhof, Neustift im Stubaital

Stubaiský hotel Stacklerhof

4-hvězdičkový hotel Stacklerhof se nachází na okraji obce Neustift im Stubaital, s nádherným výhledem na okolní horský svět. Místní centrum s nákupními možnostmi je vzdálené asi 800 metrů.

Díky své poloze je hotel ideálním výchozím bodem pro volnočasové aktivity milovníků přírody a sportovní nadšence. Bývalé olympijské město Innsbruck je asi jen 20 km daleko, nabízí mnoho zajímavostí a obchodů.

Útulný hotel s rodinným vedením nabízí k ubytování celkem 23 pokojů. Dále k jeho zařízení patří lobby s posezením, recepce a útulný salónek s krbem. Pro děti je připraveno dětské hřiště a dětská herna.

V restauraci se podávají čerstvě připravené pochoutky z kuchyně, hotelový bar je ideálním místem pro odpočinek po náročném dni. Za slunečných dnů můžete využít terasu s pohovkami a s krásným výhledem na okolní hory.

V ceně ubytování je volný vstup do nedalekého bazénu, stolní tenis, playstation, stolní fotbal. Za poplatek jsou hrací automaty a stolní kulečník.

Zdarma je také každodenní využití wellness s venkovní vířivkou, finskou saunou, infračervenou kabinou, aroma parní lázní, Kneippovým bazénem, relaxační místností a ledovou fontánou.

Dvoulůžkové pokoje (cca 23 m²) zařízené v tyrolském stylu jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, satelitní TV, rádiem, internetovým připojením Wi-Fi, trezorem.

Rodinné pokoje (cca 28 m²) se skládají z ložnice s manželskou postelí a nabízejí možnost 2 přistýlek (pro 2 děti do 16 let). Jinak mají stejné vybavení.

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s regionálními produkty (např. sýry, maso, vejce, jogurt, mléko, cereální tyčinka, džus a ovoce), od 15,00 do 17,00 hodin svačinka s čerstvými domácími koláči (káva za poplatek), večeře o 4 chodech výběrem z menu (možnost i vegetariánských jídel) se salátovým barem.

(údaje jsou z roku 2011)

Stubaiský hotel Stacklerhof s restaurací
Stubaiský hotel Stacklerhof - ubytování

Místo

Hotel Stacklerhof 47° 6' 12.6216" N, 11° 17' 59.532" E
Location

Stubai na Facebooku