Jste zde

Domů » Zima

Ledovec Stubai - snowboarding

Ledovec Stubai - snowboarding

Moreboards Stubai Zoo je snowpark na největším lyžařském ledovci v RakouskuStubaiském – vhodný pro všechny milovníky zimního adrenalinu. Patří také mezi ty největší v okolí města Innsbruck. Obrovský zimní park se nachází na slunném svahu v horní části ledovce, v oblasti Gaisskarferner.

Ve snowparku, který již od svého založení patří k nejlepším parkům v Tyrolsku, se potkávají snowboardisté a lyžaři od začátečníků až po profesionály. Obzvláště si zde užijí začátečníci, ale také pro pokročilé a pro profesionály se zde něco jistě najde. Zimní sezóna zde začíná již v říjnu a končí prakticky až začátkem léta, v červnu.

Na 400 metrech najdete Banked Cross se strmými zatáčkami v lese, kde si můžete dokázat, že patříte mezi nejrychlejší. Dráha s muldami náleží k těm mírnějším. Ale o to náročnější jsou tři větší (8 metrů) a menší (5 metrů) rampy. Kdo by si chtěl ještě vyzkoušet, jak je na tom s rovnováhou, pro toho je tady Rainbox nebo Flatbox (každý je dlouhý 6 metrů a široký 45 cm).

Ten, kdo zde již získal jistotu nad svým prknem, měl by nabrat směr na Flatrail, který nabízí T-profil o délce čtyři metry a šířce 20 centimetrů. A na závěr je zde ještě Jibtonne, A-Frame-Box a Pyrabox, díky kterým na vaši dovolenou na snowboardu jistě nezapomenete, ačkoliv vám třeba dosud byl snowboarding úplně cizí.

Stubai na Facebooku