Jste zde

Domů » Mieders

Lyžařský areál Serles

Okolí skiareálu Serles
Autor: kopretinka

Na úpatí hory Serles (2 718 m) se nachází lyžařský areál ideální pro rodiny s dětmi. Široké sjezdovky různé obtížnosti jsou velmi atraktivní pro všechny návštěvníky, každý si přijde na to svoje. Skiareál Serles v údolí Stubaital je místem pro zimní radovánky s vysokou úrovní bezpečnosti a daleko od ruchu velkých lyžařských areálů uprostřed velkolepé přírody.

Ocitnete se na perfektně upravených sjezdovkách, v zalesněné a velmi slunné poloze. V nabídce je 8 km sjezdových tratí, 3 lyžařské vleky a jedna kabinková lanovka.
Speciálně také pro snowboardisty ​​jsou zřízeny upravené sjezdovky. Pro adrenalinové lyžaře je připraven hluboký sníh a firn, takže zde neexistují žádná omezení.

Nabídka dalších zimních sportů je široká, proslulá je především 45 km dlouhá trasa pro běžkaře v Mieders, pohybující se v nadmořských výškách od 1 600 do 1 800 m.
Serles je také ideálním výchozím bodem pro velký počet lyžařských túr na Waldraster Jöchl, Blaser a Kalbnjoch.

Z jednoho vrcholku vede pět různých sáňkařských drah, do Matrei, Schönbergu, Fulpmesu a do Mieders. Posledně jmenovaná je 7,5 km dlouhá a nabízí také večerní osvětlení. Noční sáňkování na osvětlené sáňkařské dráze je zážitek sám o sobě. Je to zkrátka skutečné rodinné lyžařské středisko v samém srdci Tyrolska, sáňkařská "houpačka" Mieders-Matrei nabízí malým i velkým nejen zábavu, ale i občerstvení.

Zimní turistika a výlety sněžnicích na pečlivě udržovaných zimních turistických stezkách uprostřed divukrásné zimní krajiny, to je třeba výlet na Maria Waldrast, na nejvýše položené poutní místo v celé Evropě. Nebo se můžete vypravit na sněžnicích do téměř nedotčené horské přírody.

Geografie: 

Místo

Skiareál Serles 47° 8' 57.0768" N, 11° 23' 39.5664" E
Location

Stubai na Facebooku