Jste zde

Domů » Zima

Rodinná dovolená

Údolí Stubai - krásná zelená krajina

V tyrolském údolí Stubaital si dozajista užijí letní dovolenou i vaše děti. O to se postará zejména zdejší BIG Family Sommer-Club. Vysoce kvalifikované učitelky se tu postarají pečlivým a zároveň zábavným způsobem o vaše děti. Nuda jim tady opravdu nehrozí!

V Reitareně Stubai je nově vybudované zařízení o rozloze 175 m2, které dozajista přinese velké potěšení všem dětem. Pro děti jsou tu přichystána různá překvapení. Ať už v zimě nebo v létě, ať prší nebo svítí slunce, je to místo, kde si děti mohou pořád s něčím hrát.

K dispozici je dětská kuchyně, stavební koutek, čtenářský koutek, návštěvy dětské zemědělské farmy, indiánské hřiště a mnoho dalších dětských atrakcí. Děti se mohou těšit na jízdu na koni během výletů se dvěma poníky, s Cosmou a Bountym a s oslíky Lilli a Moni.

Park s dravými ptáky v Telfes vám umožní dozvědět se na výjimečném místě s krásným výhledem něco o životě evropských ptačích dravců. Opravdu neobvyklou atrakcí je každodenní předvádění letu místních dravců. Otevřeno je od poloviny května do poloviny října, denně od 11 do 17 hodin.

Rodinná dovolená:

• Mega zábavu s absolutní bezpečností pro všechny věkové kategorie nabízí letní bobová dráha v Mieders

• Užijte si vnitřní i venkovní bazény, saunový svět

• Nejrůznější dětská hřiště lákají k hrám

• Zábava s minigolfem pro všechny věkové kategorie ve Fulpmes

• Zvířecí svět - Tiererlebnis Pfarrachalm, Streichelzoo Schlickeralm

• Jezero Panoramasee (cca 1 km) směrem ke Schlickeralmu, zasazené do nádherné alpské scenérie, nabízí Kneippovy koupele v čerstvé horské vodě a přímo vybízí ke chvilce zastavení a nabrání nových sil po náročných výletech do hor

Učení hrou! To je motto lyžařské školy pro děti v údolí Stubaital. Lyžařský kolotoč, sjezdovka s vlnami, pestré figurky a dopravní pásy – to vše usnadňuje učení malých dětí ve zdejší lyžařské škole.

Lyžování, sáňkování, turistika, plavání, zvířata, kultura, příroda a další zajímavé kratochvíle nenechají vaše děti ani na okamžik v klidu a nudit se tady určitě nebudete!

Místo

Bobová dráha Mieders 47° 9' 49.6584" N, 11° 22' 51.4128" E
Location

Stubai na Facebooku