Jste zde

Domů » Zima

Snowboarding v údolí Stubaital

Stubai se snowboardistou

Každá snowboardová oblast v údolí Stubaital - ať už je to Elfer, ledovec Stubai nebo vrchol Serles u obce Mieders – sama o sobě stojí za návštěvu. 110 km sjezdovek uspokojí i profesionály svými náročnými svahy, ale ani nováčci, kteří se na prkně cítí ještě trošku nejistě a dělají teprve první "kroky", nepříjdou zkrátka.

Oblast v nadmořské výšce 1750 - 3210 m je plná snowboardových zážitků s vysokým komfortem, takže na své dovolené budete opravdu myslet jen na to svoje prkno. 25 moderních lanovek a vleků se postará o snadný přístup k snowboardové zábavě.

Závod v obřím slalomu, závodní trať na Eisjochferneru anebo trať s měřením rychlosti vám umožní lépe poznat své schopnosti a dovednosti. A pokud si chcete po náročním dni odpočinout, zamiřte do Comfort Centra, kde najdete také "Beauty Corner" a wellness koutek, kde se nechte opravdu rozmazlovat.

Snowboardová zábava a čerstvý prašan, to je freeridová oblast u Neustiftu v údolí Stubaital. Sjezd Wilde Grub'n je opravdovým zážitkem. Na trase dlouhé 10 kilometrů můžete sjet až k dolní stanici lanovky Mutterberg v údolí a přitom si můžete vychutnat rychlou jízdu.
Super zábavu zažijete také ve snowparku Stubaier Glescherpark.

Stubai na Facebooku