Jste zde

Domů » Zima

Stubai a BIG Family Ski-Camp

BIG Family Kinder a Jugend Ski-Camp

Dětský a mládežnický BIG Family Kinder a Jugend Ski-Camp se nachází na ledovci Stubai, přímo u horní stanice lanovky Gamsgarten. Jedná se o plochý, oddělený areál, vzdálený jen pár metrů od shromažďovací místa lyžařské školy Neustift. V této zabezpečené oblasti se mohou děti při rodinné dovolené naučit lyžovat formou hry.

Pomůcky jako vlnová dráha, oblouky, lana a kužely udělají z každé jízdy dobrodružství. Čtyři zastřešené přepravní pásy se zase postarají o pohodlný výstup nahoru, během kterého děti načerpají sílu k dalšímu sjezdu. A kdo při lyžování potřebuje malou přestávku, může usednout do velkých gumových pneumatik na sněžném kolotoči a udělat si několik koleček.

Co tedy můžete očekávat při rodinné lyžařské dovolené v BIG Ski-Campu?:
+ přepravní pásy pro pohodlnou jízdu nahoru
+ horskou chatu Gletscherhütte pro zahřátí
+ kužele, kouzelné koberce, brány, postavičky a mnoho barevných překážek
+ každý člen Ski-Campu obdrží překvapení, zúčastní se závodu a dostane medaili

Pokud se děti s rodiči vydají na svah, je pro ně samostatný prostor v BIG Family Kinderlandu, BIG Family Boardercross a dětská část ve Snowparku Moreboards Stubai Zoo.
BIG Family Boardercross se nachází hned u lanovky Murmelebahn. Tady si malé i větší děti mohou vyzkoušet jaké to je, jezdit vesele na boulích a v zatáčkách.

Chcete vědět, jak funguje sněžná rolba nebo se na ní dokonce chcete svézt? Pak se vydejte od 21.12.2011 každou středu v čase 14,00 - 15,30 hodin na BIG Family Pistenbully. Místem setkání je BIG Family Kinderland u vlajky. Registrace probíhá vždy do úterý odpoledne v kiosku Gamsgarten a stojí EUR 2,00.

Ledovec Stubai byl ohodnocen jako skiareál přátelský k rodinám s dětmi. A to nejen díky tomu, že děti do deseti let v doprovodu jednoho z rodičů tu lyžují zdarma. Je zde pro ně mimo jiné připraven i již zmíněný BIG Family Ski-Camp, školka anebo dětská restaurace.

Místo

Stubai, lanovka Gamsgarten 47° 0' 38.3796" N, 11° 9' 19.1556" E
Location

Stubai na Facebooku