Jste zde

Domů » Telfes im Stubaital

Telfes

Rakousko - Telfes

Nejslunečnější místo v údolí Stubaital - Telfes, se nachází uprostřed romantické horské scenérie. Spolu s nedalekým lyžařským střediskem Schlick 2000 a Stubaiským ledovcem jsou zde zaručeny ty nejlepší podmínky pro skvělou zimní dovolenou. Vesnice s 1300 obyvateli vypadá v nadmořské výšce 990 m.n.m., uprostřed nádherné zimní krajiny, opravdu kouzelně.

Nezapomenutelné jsou zimní procházky přes krásné louky v okolí a zasněžené modřínové lesy. Nejúžasnější sjezdy najdou lyžaři a snowboardisté v přilehlém lyžařském středisku Schlick 2000. Horské údolí garantuje sníh až do Velikonoc.

Večer si můžete zregenerovat své unavené nohy při návštěvě krytého bazénu se saunou, v parních lázní a jacuzzi. Pohostinnost ve Stubaii si ověříte při vydatné večeři nebo při romantické večeři při svíčkách. Vynikající hostince a restaurace vám připraví opravdové kulinářské speciality.

Telfes nabízí zábavu pro každého podle jeho vkusu. Ať už rozjímavé putování s pochodní ve večerních hodinách, zábavnou noční jízdu na sáňkách nebo procházku na sněžnicích. Doporučujeme také výlet do blízkého krajského města Innsbruck. A ještě jeden tip – do Innsbrucku vyzkoušejte jízdu tradiční železnicí přes Stubaiské údolí.

Stubai na Facebooku