Jste zde

Domů » Fulpmes im Stubaital

Zima v Medrazu

Rakousko - zasněžená vesnice Medraz

Kdo chce jet na dovolenou do údolí Stubaital v zimě, ten ať si vybere ke svému pobytu idylickou vesnici Medraz. Obec se nachází v krásné oblasti v nadmořské výšce asi 930 metrů nad mořem a nabízí vše, co očekáváte od dovolené: dostatek odpočinku, krásnou krajinu, pohostinnost a útulné ubytování, takže se v hotelech, apartmánech nebo rekreačních domech budete cítit jako doma.

Medraz spadá pod obec Fulpmes a je tajným tipem pro zimní návštěvníky. Leží na úpatí oblíbeného lyžařského střediska Schlick 2000 a je jedním z úžasných zimních středisek míst v Tyrolsku. Ale nejen lyžařské středisko Schlick 2000, ale také další tři báječná střediska v těsné blízkosti Medrazu z této oblasti činí ideální místo pro všechny zimní sporty.

Stubaiský ledovec je největší ledovec v Rakousku a nabízí více než 145 kilometrů stále zasněžených sjezdovek v nadmořské výšce 3 200 metrů nad mořem. K dispozici je také nádherná alpská běžkařská trasa, která je dlouhá dva kilometry. Jízda po ní je nepopsatelným zážitkem vysoko v horách, po zářivě bílé krajině.

Ostatní lyžařská střediska, do kterých se z obce lehce dostanete, jsou Hochserles a Elfer. Také tyto oblasti nabízejí pro snowboardisty a lyžaře spoustu zábavy na sjezdovkách.
Zájemci o jiné zimní sporty, než je lyžování, mohou například putovat po upravených turistických trasách přes zasněženou zimní krajinu, vyzkoušet si horolezectví v ledu nebo putování na sněžnicích a mnoho dalších aktivit.

Na konci dlouhého dne na zdravém čerstvém vzduchu můžete zkusit v jedné z restaurací místní speciality a pak upadnout do postele a usnout hlubokým a klidným spánkem v hotelu, rekreačním domě nebo prázdninovém apartmánu.
Prožijte vytouženou zimní dovolenou v krásném údolí Stubai, Tyrolsko vás srdečně vítá!

Místo

Medraz 47° 8' 32.568" N, 11° 20' 32.0784" E
Location

Stubai na Facebooku