Jste zde

Domů » Fulpmes im Stubaital

Big Ron's Kinderland

Lyžařská škola pro děti

Snad každý, kdo se chce naučit lyžovat ve skiareálu Schlick 2000, navštíví lyžařskou školu BIG Family Skischule.

A u střední stanice lanovky Kreuzjochbahn (Froneben) lyžařského areálu Schlick 2000 je místní maskot pro děti BIG Ron jako doma.

Legrační postavička se stará společně s lyžařskými instruktory Stubai o ty nejmenší lyžaře.

Ačkoli má BIG Ron jednu nohu ze dřeva, ví toho o lyžování opravdu hodně, a o ty nejmenší se postará také skvěle. V jeho klubu se mohou zahřát a pohrát si již děti ve věku od 3 měsíců.

Poprvé na lyžích

V dětském světě BIG Family Kinderland, odděleném od sjezdovek v blízkosti střední stanice Froneben, jsou k dispozici speciální "pomůcky", které dětem usnadňují výuku lyžování.

Čtyři "kouzelné koberce", dvě sněhové kolotoče, teepee nebo slalomový parcour zajistí dětem rychlý pokrok, pestrost a zábavu.

Skvěle vyškolení instruktoři lyžařské školy Stubai znají nejnovější techniky, a o děti se postarají s největší trpělivostí. Pokud se děti na lyžích cítí už jistě, mohou vyrazit na cvičný svah Schanzlin.

Vezměte prosím na vědomí, že využití Kinderlandu a jeho "kouzelných koberců" je z bezpečnostních důvodů vyhrazeno výhradně pro lyžařskou školu Stubai.

BIG Ron‘s hlídání a herna

Sportování na sněhu unaví každého človíčka. Pohrát si v teple, odpočinout si anebo si dát něco dobrého k snědku, to je potom to pravé. Přímo u dětského areálu se tak nachází herna a prostory pro zahřátí - BIG Ron’s Spiel- und Aufwärmstube, kde si děti mohou udělat přestávku.

Pohlídají tady děti již od 3 měsíců věku. Tak si rodiče mohou v klidu zalyžovat, zatímco jejich nejmilejší jsou v dobrých rukou. Oddělená ložnice a relaxační místnost jsou k tomu zcela ideální. Samozřejmostí je i přebalovací pult.

Otevírací doba

Neděle až pátek: 9:30 - 15:30 hodin, v čase 12:00 - 13:00 je polední pauza, ale pro děti od 3 let je možné objednat i polední hlídání s jídlem a pitím.
Sobota: zavřeno.

Ceny za hlídání bez oběda: 1/2 dne 23 euro, celý den 33 euro, příplatek za oběd 8 euro.

Rakouský Stubai a skiareál Schlick 2000
Autor: cayenne2006

Místo

Froneben, Fulpmes 47° 9' 27.9612" N, 11° 20' 9.5532" E
Location

Stubai na Facebooku