Jste zde

Domů » Léto

Léto v Medrazu

Léto v Medrazu, Rakousko

Lanovkou Kreuzjochbahn se můžete nechat vyvézt během několika minut až do turistického ráje Schlick 2000, vysokohorského dobrodružného parku, kde se nachází řada turistických tras i pro pěší procházky. Tady najdete také vzrušující skalní stěny, které však vyžadují trochu horolezecké zručnosti.

Krásné procházky vedou po vysokohorských stubaiských trasách, po kterých můžete putovat od horské chaty k chatě, nebo panoramatickou trasou Schlick 2000. Kdo cestuje s rodinou by měl vyzkoušet naučnou stezku z Kreujochu, díky které poznáte mnoho zajímavých detailů a je průchozí dokonce i s kočárkem. Trvá asi 1,5 hodiny a vede přes krásnou krajinu s loukami a lesy.

Kromě nádherných turistických tras existují v Medrazu i jiné možnosti pro strávení vaší letní dovolené. Můžete jezdit na koni po nádherné krajině, na horských kolech, vyzkoušet let kluzákem nebo paragliding, rybařit nebo vyhlásit rodinný turnaj v minigolfu. Nudit se tady určitě nikdo nebude.

Po dlouhém a aktivním dni na čerstvém vzduchu můžete relaxovat ve svém pokoji v jednom z hotelů nebo v apartmánu. Přejeme vám nádhernou dovolenou v údolí Stubaital v Tyrolsku.

Stubai na Facebooku