Jste zde

Domů » Léto

Pěší turistika v údolí Stubai

Pěší turistika v údolí Stubai

Údolí Stubai se nachází jižně od města Innsbruck a zahrnuje pět známých tyrolských vesnic Schönberg, Mieders, Telfes, Fulpmes a Neustift. Toto údolí je bezpochyby jednou z nejkrásnějších rekreačních oblastí v Rakousku.

Ve fascinujících horách Stubaiských Alp najdou turisté opravdový turistický ráj. Můžete zde podniknout všechno, od procházek přes vysokohorskou turistiku až po horolezectví. Svěží louky s krásnými rododendrony a hořci v létě lemují turistické cesty. Ale také podzim je pěkný, když se příroda oblékne do mnohabarevného pláště.

Krásné hříčky přírody najdete úplně všude. Od oblasti údolí až nahoru po hranici stálého ledu na ledovci je krajina nádherná. Vodopád Grawa nebo vysokohorská rašeliniště poskytují skvělou přírodní podívanou. Rozsáhlá síť turistických stezek v údolí dlouhá více než 900 kilometrů nabízí spoustu variant při pěší turistice.
Obzvláště krásná je vyhlídka je na vrcholu Kleine Isidor. Na tento 3200 metrů vysoký vrchol se dostanete asi za 20 minut od restaurace Jochdohle.

Vychutnejte si krásné údolí Stubai i v létě. Můžete si vybrat z velkého množství ubytovacích zařízení. Komfortně zařízené hotelové pokoje, rekreační domy nebo krásný apartmán vám zajistí nádhernou dovolenou.

Stubai na Facebooku