Jste zde

Domů » Telfes im Stubaital

Telfes

Rakouská obec Telfes v údolí Stubaital

V údolí Stubaital, které se rozkládá na jih od Innsbrucku, má turismus již dlouholetou tradici. Především u milovníků zimních sportů je tento region velice proslulý a oblíbený a to nejen díky lyžařskému areálu na ledovci, ale také díky přírodním krásám a perfektním službám. Na požadavky turistů zde místní zareagovali velice rychle, což dokazuje i kompletní nabídka ubytovacích kapacit od jednodušších, ale útulných apartmánů až po luxusní hotely.

Horská vesnice Telfes leží na jižním okraji nádherného údolí a jižní poloha tak dopřává vesničce mnoho slunečních paprsků, kterých si mohou návštěvníci užívat. Na své si zde přijdou pěší turisté i cyklisté, pro které je zde připraveno mnoho tras, rozdělené podle náročnosti.

Při jakékoliv sportovní aktivitě se vždy nabízí možnost odpočinku a občerstvení v malebných horských chatách a útulných chalupách. Oblíbeným cílem nejen dětských návštěvníků je ptačí park "Greifvogelpark".

Je úplně jedno v jakém ročním období Telfes navštívíte, příjemné ubytování oceníte vždy a budete moci nechat své dny bezstarostně plynout a vychutnávat si tak zábavu a relaxaci jakou vám toto středisko nabízí.

Stubai na Facebooku