Jste zde

Domů » Ubytování

Alpenhotel Stolz, Mieders

Rakouský Alpenhotel Stolz

Tříhvězdičkový Alpenhotel Stolz se nachází v centru Mieders. Lanovky lyžařského areálu Hochserles jsou vzdálené cca 300 m, Stubaiský ledovec asi 20 km. Zastávka skibusu je 80 m od domu, zdarma vás dopraví k lanovkám lyžařského střediska Schlick 2000.

Hotel v tyrolském stylu má 20 pokojů, k jeho zařízení dále patří recepce, přijímací hala, lobby, společenská místnost, nekuřácká televizní místnost, hospůdka, jídelna, bar, kavárna, výtah, lyžárna, terasa, parkoviště u domu (zdarma).

V ceně ubytování je pro hosty k dispozici sauna a stolní tenis. Za poplatek je solárium a masáže (nutno rezervovat předem).
Pro děti je v létě určeno dětské hřiště. Po celý rok je možnost zajištění hlídání děti (za poplatek). Dětské židle a postýlky jsou v ceně.

Všechny pokoje jsou nekuřácké, zařízené v rustikálním stylu se světlým dřevem. K jejich vybavení patří sprcha nebo vana a WC, telefon, televize se satelitem, internetové připojení WLAN (bez poplatku), sejf, balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu o 4 chodech, salátový bufet. Pravidelně se konají tématické večery.

(údaje jsou z roku 2011)

Místo

Alpenhotel Stolz 47° 10' 10.1388" N, 11° 22' 58.3752" E
Location

Stubai na Facebooku