Jste zde

Domů » Léto

BIG Family Stubai léto 2013, 1. část

BIG Family Stubai a skřítek Kuno

BIG Family Stubai

Červený mužíček s rozcuchanými vlasy, obrovské nohy jako ploutve a ruce i nohy zabarvené do hněda jako od hlíny. Jejda ... Kdo to je? Chytrý a podnikavý skřítek Kuno, který tráví prázdniny právě jen v Tyrolsku, protože touží po horách. Pokud chcete strávit příjemnou rodinnou dovolenou v oblasti Stubai a vidět na vlastní oči, co všechno tady skřítek Kuno během prázdnin zažije, vydejte se na letní prázdniny prévě sem.

Jeden den s Kunem

Skřítek Kuno vyklouzne zpod své červeně kostkované peřiny, pak přijde v údolí Stubaital v Rakousku nový den a začíná se s ranním cvičením. A právě on sestavil cvičení skřítků, kterého se také vy určitě velmi rádi během vaší rodinné dovolené ve Stubaitalu zúčastníte. Jde zejména o takové cviky, jako třeba nasměrovat skřítčí kostku do branky, foukání na dálku anebo běh s ploutvemi v trávě.

Po úspěšném cvičení se vypravíte se skřítkem do umývárny. Jeho červené a rozcuchané vlasy potřebují intenzivní péči. Červené ovoce pro barvení vlasů a čerstvá horská voda tvoří spolu s květinami vlasový balzám. A pro péči o kůži používá Kuno zvláštní druh hlíny. Vzhledem k tomu, že ale zná své tajné místo, kde se nachází ono cenné přírodní barvivo, nedělá mu potíže pečovat o svou pleť.

Pak se jde ale experimentovat. Skřítek Kuno je skutečný mluvka. Cokoliv, co může kde uslyšet, to také jeho skřítčí uši dozajista uslyší. Kuno je i dokonce schopen i roztočit vodní mlýny, střílet vodní rakety do vzduchu a vysílat své ohnivé ptáky. Z toho všeho uvidíte, že vám může být o dovolené ve Stubaii někdy i docela horko.

Ale žádný problém, Kunovy vodní hry poněkud ochladí jeho vznětlivou povahu. Skřítek dokonale vyrábí oheň, který má moc rád. Má také opravdu skvělé nápady - může i plivat oheň. Vyrábí plamínky, které jsou dlouhé několik centimetrů. Pokud je na tom něco pravdy, pak je při jeho plivání ohně v noci světlo jako ve dne. Kuno má v noci trošku strach ze tmy, a proto si tak posvěcuje. Ale protože si z hlíny vykouzlil i pár přátel, je nejen drzý a vtipný, ale také odvážný a silný.

BIG Family Stubai Sommer-Club

Vyškolení odborníci na hry a podnikání rozličných druhů dobrodružství udělají opravdu vše, aby vašim dětem i vám rodinná dovolená v údolí Stubaital v Tyrolsku zůstala skutečně dlouho na paměti. A jaké jsou podmínky účasti v zařízení BIG Family Stubai Sommer-Club?

Místo

Tourismusverband Stubai Tirol, Neustift 47° 6' 38.5776" N, 11° 18' 26.6184" E
Location

Stubai na Facebooku