Jste zde

Domů » Léto

Cyklistika v údolí Stubaital

Údolí Stubaital a cyklisté

Krása údolí Stubaital je v létě přístupná i pro všechny cyklisty. Pro ty méně trénované cyklisty a pro ty, kteří dávají přednost pohodlí, jsou k dispozici dokonce elektrická kola. Pomocí nich vám budou horské vrcholky na dosah bez fyzické námahy a potu.

Na první pohled vypadá elektrické kolo jako normální jízdní kolo. Je vybaveno elektrickým motorem, který je šetrný k životnímu prostředí, a výkonnou baterií, která zesílí sílu pedálu až o 150%. Všichni návštěvníci tak mohou být mobilní vlastní silou v celém údolí Stubaital. S elektrickým kolem se můžete dostat také na místa, která by dělala nezkušeným cyklistům obtíže. Značky v přírodě upozorňují na to, že některé cesty jsou obzvláště vhodné pro cyklisty na elektrickém kole.

Další zajímavou nabídkou pro aktivní cyklisty je Bike Park & Bike Academy. V této Akademii si můžete vyzkoušet jízdu na kole ještě před tím, než na něj nasednete a vydáte se do přírody. Nachází se ve Fulmpesu a je založena na principu učení jako v lyžařské škole.
Dalším atraktivní doplňkovou službou je Bike Park na Bergeralmu ve Wipptalu, který v letní sezóně přitahuje všechny nadšené milovníky freeridu.

Freeride cyklista v údolí Stubaital

Stubai na Facebooku