Jste zde

Domů » Zima

Děti a lyžování

Lyžařská škola Stubai

Lyžařská škola Stubai ve Fulpmesu (Schischule Stubai und Kinderclub) zve k výuce lyžování již děti od tří let. V kursech pro nejmenší si mohou vyzkoušet první lyžařské "krůčky" a strávit tak den na sněhu zábavnou formou. Lyžařský kolotoč, dětský bar, vlastní mini závodní dráha, barevné postavičky, 3 přepravní pásy, talířový vlek, kouzelný koberec a mnoho dalšího čeká v Ronny's Kinderlandu. Místnost s hracím koutkem, dětská klouzačka, přebalovací pult a možnost ke spaní uzavírají kompletní nabídku v dětském světě.

Spousta zábavy a vzrušení, a především radost z lyžování čeká na malé hosty u střední stanice lanovky Froneben od konce prosince až do Velikonoc. Také v Mieders nabízí dětský svět Kinderland jedinečný zážitek na lyžařské dráze s vlnami a mini závodní trati, stejně jako lyžařské závody pro děti.

Lyžařská škola pro děti Alpin Kid's v Neustiftu se zaměřuje na radost ze zimních sportů a správné chování v horách. Jak se jednou vzbudí zájem o lyžování, učení jde samo od sebe.
Výhody lyžařské školy: Maximálně 7 dětí v kurzu, hlídání 10,00 - 14,00 hodin, lyžařské závody poslední den s pamětním dárkem, hledání pokladu v prašanu.

Pro rodiny s dětmi, které chtějí strávit den na lyžích společně, je určen rodinný lyžařský instruktor. Kromě lyžařského výcviku pomáhá s vybavením, radí jak najít to nejlepší lyžařské středisko nebo kde je nejlepší místo na oběd. Celý den je s vaší rodinou na lyžích a umožní vám strávit opravdu zajímavý a informační lyžařský den.

Také o mládežnické skupiny je profesionálně postaráno. "Cool" je, když si svou jízdu a nejdivočejší skoky můžete užít s několika přáteli. Proto vám nabízí Alpin Schischule Neustift v průběhu prázdnin zvláštní kurzy pro mládež. Ať už jste začátečníci nebo profesionálové, vždy bude zajištěno, že si užijete legraci.

Místo

Lyžařská škola Stubai, Fulpmes 47° 9' 12.2328" N, 11° 20' 55.3668" E
Location

Stubai na Facebooku