Jste zde

Domů » Neustift im Stubaital

Hotel Bergjuwel, Neustift

Pohled na zimní hotel Bergjuwel

Rodinný hotel Bergjuwel se nachází na výhodném místě ve známém Stubaiském údolí. Centrum městečka Neustift je pár minut pěšky od hotelu, najdete zde bary, restaurace i obchody. Zastávka skibusu je od hotelu vzdálena jen 100 m a sjezdovky 200 m. K ledovci Stubai se dostanete autem za 20 minut a do Innsbrucku za 30 minut.

V tomto útulném rodinném hotelu se nachází celkem 25 pokojů pro hosty. Recepce hotelu je otevřena 24 hodin denně, k dispozici je zde dále sejf, výtah, bar, restaurace s tyrolskými a mezinárodními pokrmy a přístup na internet. Pokojový servis a praní prádla je možné využít za poplatek. Hosté mohou svá auta nechat zdarma na parkovišti nebo za poplatek v garáži.
Hotel nabízí bohaté wellness: Krytý bazén s dětským bazénem, perličkové koupele, saunu, parní lázně nebo za poplatek masáže.

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, rádiem a internetovým připojením. Dále zde najdete sejf, koutek k posezení, balkón a dvojlůžko.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběr z menu a salátový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Vše bylo super, až na hlavní silnici, u které se hotel nachází. Po ráno zde bylo trochu hlučno.

Stubai na Facebooku