Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Brennerspitz, Neustift

Hotel Brennerspitz, Neustift

Hotel Brennerspitz se nachází v místní části Milders, centrum obce Neustift je vzdálené cca 2 km, stejně jako lyžařský vlek Elferlift. Nejbližší běžkařské stopy vedou 100 metrů od hotelu, zastávka skibusu je přímo vedle hotelu.

Jedná se komfortní a rodinně vedený hotel s příjemnou atmosférou. V hotelu najdete restauraci, kavárnu, foyer s denním barem a otevřeným krbem, WLAN, výtah, sluneční terasu, louka na opalování s lehátky a slunečníky, parkoviště, garáž.

V ceně ubytování je wellness a sport: Krytý bazén (13 x 8 m), whirlpool, parní lázně, sauna, posilovna, stolní tenis a půjčovna kol. Za poplatek je solárium, masáže, infračervená kabina, magnetická terapie, billiard, program pro hosty – např. organizované procházky.
Pro děti je k dispozici herna, hřiště, v červenci a srpnu bohatý dětský program v "Big Family Clubu" v Neustiftu.

Celkem se zde nachází 50 komfortních a útulných pokojů s vanou nebo sprchou a WC, fénem, županem (na požádání), rádiem, telefonem,TV se satelitem, sejfem a balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, odpolední koláč s kávou, večeře formou menu o 4 chodech a salátový bufet. Jednou týdně předkrmový nebo dezertový bufet, tématické nebo selské večery.

(údaje jsou z roku 2010)

Neustift, Rakousko

Stubai na Facebooku