Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Burgstall, Neustift

Hotel Burgstall, Neustift

Hotel Burgstall se nachází v místní části Kampl, s výhledem na stubaiské kopce. Centrum obce Neustift je vzdálené cca 2 km, nejbližší nádraží v Innsbrucku cca 15 km. Místní jezero a dětské hřiště jsou vzdálené 300 m.

Jedná se o komfortní rodinný podnik vyšší kategorie. Hotel je vybaven hotelovou halou s otevřeným krbem, výtahem, sluneční terasou s lehátky, denním barem, elegantní jídelnou s nekuřáckou částí a parkovištěm. Garáž je možné si domluvit na místě za 5 euro na noc.

Ze sportovního vyžití se zdarma nabízí stolní tenis, za poplatek pak stolní fotbal. Wellness bez poplatku: krytý bazén, sauna, vodopád, bublinková koupel, parní lázně, infračervená kabina. Za poplatek je solárium a masáže.
Pro děti je k dispozici herna a dětské hřiště.

Všechny pokoje jsou vybaveny kabelovou televizí, rádiem, telefonem, sejfem, vanou nebo sprchou a WC, balkónem. Dětské postýlky jsou v ceně (je potřeba nahlásit při rezervaci).

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře formou menu o 4 chodech (také vegetariánské) a salátový bufet. 1 x za týden se pořádá selský a dezertový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Neustift, Rakousko

Stubai na Facebooku