Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Capella, Neustift

Rakouský hotel Capella

Hotel Capella se nachází na slunném místě, v části obce Neder s nádherným výhledem na stubaiské kopce. Centrum obce Neustift je vzdálené asi 1,5 km. Lyžařský vlek Elferlift a skiareál Schlick 2000 se nacházejí ve vzdálenosti cca 2 km, Stubaiský ledovec je vzdálen asi 20 km. Nejbližší běžkařské stopy jsou od hotelu 50 m, zastávka skibusu 70 m.

Útulný hotel Capella s rodinnou atmosférou, restaurace , hotelová hala, výtah, vyhřívaná lyžárna, sluneční terasa, parkoviště.

V ceně ubytování je nabídka wellnes s finskou saunou, biosaunou z březového dřeva, parní saunou a infračervenou kabinou. Za poplatek jsou masáže a program pro hosty, např. turistické výlety nebo jízda na saních s koňským spřežením. Pro děti je k dispozici dětská herna.

Celkem se v hotelu nachází 26 útulně a elegantně zařízených pokojů (cca. 30 m2), které jsou vybaveny vanou nebo sprchou a WC, fénem, županem, telefonem, televizí se satelitem, koutkem k posezení a balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře formou menu o 4 chodech, 1x za týden se koná galavečeře s tyrolskými specialitami, denně se podává malá odpolední svačina.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Capella

Komentáře

Prožili jsme zde velmi pěknou dovolenou a určitě sem někdy pojedeme znovu.

Stubai na Facebooku