Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Donnerhof, Fulpmes

Donnerhof je útulný a tradiční tyrolský rodinný hotel, nachází se v klidném centru města Fulpmes a rozmazluje hosty svou pohostinností ve stylovém prostředí.
Lyžařská oblast Schlick 2000 se nachází ve vzdálenosti 800 m, běžkařské stopy 50 m od hotelu. Zastávka skibusu je přímo před domem.

Wellness: v ceně je krytý bazén 8 x 5 m, sauna, finská sauna, parní lázně, odpočinková místnost, infračervená kabina. Centrum volného času (500 m2) s krytým resp. vytápěným venkovním bazénem (vytápěným na 28°C), whirlpool. Za poplatek solárium, masáže, salón krásy. V ceně ubytování je také stolní tenis a pravidelný program pro hosty.
Pro děti je k dispozici dětská herna s hračkami, za poplatek možnost hlídaní dětí v hotelu.

Nekuřácké pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, fén, župan, koutek k posezení, rozkládací gauč, rádio, telefon, kabelová televize, sejf (v některých pokojích), většina pokojů má balkón.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, svačina s koláčem, káva, čaj, džusy, večeře o 4 chodech s možností výběru (na výběr jsou 3 hlavní chody). Denně salátový bufet, 1 x za týden dezertový a selský bufet. Vegetariánské menu a dietní kuchyně na přání, dětské menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Stubai na Facebooku