Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Edelweiss, Neustift

Rakouský hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss leží v klidně v části Krössbach, k centru Neustiftu je to asi 5 km. Je obklopen zelenými loukami, s výhledem na stubaiský horský svět. K nejbližšímu lyžařskému vleku na ledovec Stubai je to asi 12 km.

Alpská lehkost a tyrolská útulnost dělá v hotelu příjemnou a rodinnou atmosféru. Uvnitř najdete útulnou hotelovou halu s krbem, tyrolskou jizbu, kavárnu a sluneční terasu s výhledem na ledovec, internet WLan (za poplatek), výtah, parkoviště a garáže (6 euro/den).

Sport a wellness v ceně: Vodní gymnastika s trenérem, fitness s kardio přístroji, tenis, začátečnický kurs nordic walkingu, mountainbike půjčovna v hotelu. Vitální prostor "Edelweiss Kristall Garten" o rozloze 1200 m2 s nejmodernějším vybavením - krytý bazén, whirlpool, sauna, bylinková parní lázeň, laconium, odpočinková místnost s vodními postelemi a panoramatickým výhledem, ledové prameny, Kneippův bazén. Louka k ležení a lehátka venku k ochlazení po sauně.
Za poplatek jsou masáže a zkrášlovací procedury ve spa s produkty QMS, Fermes de Marie a Thalgo, koupele, ayurveda a četné "rozmazlovací"programy.

Pro děti je k dispozici velká hrací louka s trampolínou, klouzačkou a houpačkou. Herna s playstationy, dětská sauna a parní lázeň, brouzdaliště. Vlastní hotelový bus k letnímu klubu "Big Family Stubai" (6 km) v Neustiftu od začátku července do poloviny září s hlídáním dětí (5-15 let), 2x týdně jízda na ponících a Shettland ponících.

Útulné pokoje jsou vybavené sejfem, satelitní TV, vanou nebo sprchou a WC, fénem, kosmetickým zrcadlem a balkónem, župany, pantoflemi a internetovým připojením. Dětská postýlka je v ceně.

Stravování: Polopenze - studený a teplý snídaňový bufet s bio koutkem a čajovým barem, od 14 hodin se podává odpolední snack, večeře výběrem z menu o 5 chodech (také vegetariánská a dietní strava) a salátový bufet. 1x týdně se koná slavnostní večeře se stubaiským selským bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Edelweiss s bazénem

Komentáře

Vychutnali jsme si klid a krásnou polohu hotelu a všem ho vřele doporučujeme. Údolí nabízí mnoho možností k turistice. Hotel leží na pěkném místě v zadní části údolí, na kole jsme byli za 15 minut v Neustiftu.

Stubai na Facebooku