Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Fernau, Neustift

Rakouský hotel Fernau

4-hvězdičkový alpský hotel Fernau se nachází v části obce Scheibe, cca 700 m od centra Neustiftu. Zastávka skibusu je vzdálená 250 m, nejbližší lyžařský vlek Elfer Lift 1 km a nejblížší běžkařské stopy asi 100 m.

Ke komfortnímu zařízení hotelu patří přijímací hala v tyrolském stylu, nekuřácká jídelna, hala s krbem, denní bar, dětská herna. U hotelu je k dispozici parkoviště, garáž je pro hosty za poplatek.

Sport a wellness: V ceně je posilovna, relaxační centrum s finskou saunou a tureckými parními lázněmi. Za poplatek mohou hosté využít místní solárium, masáže, magnetické deky a župany.

Velmi komfortní a prostorné pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou a WC, kabelovou TV, rádiem, minibarem, telefonem a balkónem. Je možné si pronajmout pokojový sejf.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet s biokoutkem, večeře formou menu o 4 chodech (také vegetariánské). Dále je v ceně zahrnuta 1 x za týden snídaně se sektem, předkrmový bufet, selský bufet, večeře na grilu, fondue, galavečeře a koktail na přivítanou.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Hotel i lyžařské centrum byly velmi příjemné a rádi je doporučíme ostatním. Příjemný poměr cena/nabízené služby, příjemná atmosféra a dobré jídlo.

Stubai na Facebooku