Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Habicht, Fulpmes

Rakouský hotel Habicht v zimě

Hotel Habicht je od centra městečka Fulpmes vzdálen asi 500 metrů. K lyžařskému areálu Schlick 2000 je to také 500 metrů, ráno vás tam zdarma odveze hotelový shuttlebus. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Stubaiský ledovec je asi 25 km daleko, nejbližší běžkařská trať 700 m.

K hotelovému zařízení patří 19 pokojů, recepce, lobby s internetovým připojením WLAN a internetovým koutkem (za poplatek), společenská místnost, jídelna, bar, zimní zahrada, výtah, lyžárna, terasa a parkoviště zdarma.

V ceně ubytování je pro hosty k dispozici wellness prostor se saunou, parní lázní, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností, dále zapůjčení sáněk. Pro děti do 16 let je zdarma kurz snowboardingu (cca 2 hodiny) včetně vybavení, půjčování společenských her.
Za poplatek je solárium a masáže (na objednávku).

Všechny pokoje jsou nekuřácké a vybavené telefonem, rádiem, televizí se satelitem, sejfem (zdarma), fénem, župany (oproti kauci). Některé pokoje jsou s balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, odpoledne malé občerstvení s koláči, večere je výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 1 x týdně hotel pořádá selský bufet, dietní kuchyně je na přání.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Habicht - možnost ubytování

Stubai na Facebooku