Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Happy Stubai, Neustift

Rakouský hotel Happy Stubai

Hotel Happy Stubai se nachází v idylické místní části Neder, s nádherným výhledem na krajinu Stubaiského údolí. Centrum obce Neustift je vzdálené cca 1,5 km.
Nejbližší lyžařská lanovka Elfer-Panoramabahn je vzdálena 2,5 km, zastávka skibusu je od hotelu 50 m. Běžkařské stopy se nacházejí 200 m daleko.

Hotel je obzvláště vhodný pro rodiny s dětmi, panuje zde rodinná atmosféra a velmi kvalitní servis. V útulné hotelové hale naleznete krb, dále je v hotelu bar, pobytová místnost a restaurace s nekuřáckou zónou. K dispozici je také prádelna za poplatek, sejf na recepci, výtah a parkoviště.

Bez poplatku je pro ubytované vyhřívaný venkovní bazén (16 x 8 m, cca 28°C), otevřený 7.30 – 9 hod. a 16 – 20 hod., wellness se saunou (16 – 20 hod.), parními lázněmi, infračervenou kabinou a zimní zahradou. Za poplatek jsou masáže a solárium.

Pro děti od 3 let hotel připravuje dětský program od pondělí do pátku, od 10 – 19 hod. Dětský oběd (od 13 hod.) a džusy jsou v rámci dětského programu zdarma. 1 x týdně se koná zábavný program pro děti, např. soutěž ve stavění sněhuláka, procházky ve sněhu pro velké a malé. Dále je k dispozici dětská herna "Happy Kids".

Všechny pokoje (20 - 25 m2) a apartmány disponují balkónem, kabelovou televizí, rádiem, telefonem, minibarem nebo ledničkou, fénem, sprchou a WC a županem. Dětské postýlky jsou v ceně (nutno rezervovat předem), možnost zapůjčení "dětských chůviček".
2-pokojový apartmán pro 2 – 4 osoby (cca 40 m2) má obytnou místnost kombinovanou s ložnicí, s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnici s dvojlůžkem.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s biokoutkem a čajovým bufetem, odpoledne svačinový bufet pro lyžaře (studený/ teplý), večeře formou menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 1 x za týden hotel pořádá selský bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Happy Stubai a nabídka pro děti
Rakouský hotel Happy Stubai s bazénem
Rakouský hotel Happy Stubai - možnost ubytování

Komentáře

Cítili jsme se tu velmi dobře a kdykoli bychom sem jeli znovu. Obzvláště jsme ocenili jídlo, přátelskost a dětský program.

Stubai na Facebooku