Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jagdhof, Neustift

Rakouský hotel Jagdhof v zimě

Hotel Jagdhof leží na klidném místě, centrum městečka Neustift je vzdálené 300 m. Nejbližší lyžařský vlek Elferlift je cca 300 m od hotelu, běžkařská stopa vede přímo u domu. Skiareál na ledovci Stubai je vzdálený jen 20 minut jízdy, přímo u hotelu je zastávka skibusu.

Hotel Jagdhof má příjemnou atmosféru a je ideální pro rodiny díky svému bohatému programu pro děti. K hotelovému zařízení patří recepce, vinný sklep (asi 22 000 lahví nejlepší kvality), nekuřácká jídelna, internetové připojení ve všech pokojích, internetová místnost v přijímací hale zdarma, á-la-carte restaurace "Pfurtscheller's Hubertusstube". Parkoviště zdarma u domu, garáž ca. 10 EURO/den.

V hotelu najdete 2000 m2 velký wellness prostor (není určený pro děti do 15 let). Patří k němu fitness, vitální svět s krytým bazénem, vodní zámeček, vířivka, relaxační areál s vodními postelemi, Aqua-Meditation, tepidárium, laconium, bylinková koupel, solná jeskyně, lední krystalová věž, ametystová parní lázeň, tyrolská parní lázeň, Kneippova místnost, studna s podvodní hudbou. Celý den ovoce, džusy, čaj.
Za poplatek je solárium, koupele, zážitková koupel, perlička, Vitasalin-Center, obličejové a tělové procedury, klasické masáže, hamam, osobní trenér.
Pro nejmenší je k dispozici Kids-Club s hlídáním dětí mezi 4-12 roky na 8 hodin denně. Děti do 3 let jsou zdarma. Dětská plná penze i během hlídání, nápoje v ceně.

Stylové apartmány a pokoje jsou vybavené dřevěným nábytkem, satelitní TV, rádiem, telefonem, sejfem, minibarem, luxusní koupelnou (župan, vysoušeč vlasů), WC a balkónem.
Apartmány Zwölfer (ca. 54 m2) mají opticky oddělený obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, koupelnu s rohovou vanou, oddělené WC a jižní balkón s výhledem na hory.
Junior suity Serles (45 - 55 m2) mají samostatný obývací pokok a ložnici, balkón na východní nebo jižní stranu, luxusní koupelnu se samostatnou sprchou.
Suity (ca. 94 m2) mají útulnou selskou jizbu s pecí, ložnici se šatnou, dětský pokoj s oddělenými postelemi, luxusní koupelnu s vanou a sprchou, velký balkón na jih.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio-koutkem a čerstvými teplými a studenými pokrmy, večeře je výběrem z menu o 5 chodech se salátovým bufetem a sýrovým koutkem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Jagdhof - možnost ubytování

Stubai na Facebooku