Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kindl, Neustift

Rakouský hotel Kindl v zimě

Hotel Kindl leží ve Stubaiském údolí, v klidné místní části Milders a od centra města Neustift je vzdálen cca 2 km. Město Innsbruck je vzdálené asi 20 km.
Nejbližší lyžařský vlek Elferlift je od hotelu 2 km, dolní stanice lanovky na ledovec Stubai asi 15 km. Hned vedle hotelu vedou běžkařské stopy a turistické cesty. Zastávka skibusu je asi 100 m daleko.

Hotel je perfektní pro ty hosty, kteří vyhledávají letní i zimní volnočasové aktivity. Byl renovován v roce 2008 a disponuje celkem 70 pokoji. V hotelu se dále nachází přijímací hala s výtahem, kadeřník, televizní místnost, bar a restaurace, parkoviště. Je možné také využít služeb pokojového servisu, praní prádla nebo i servis kol.

K hotelu patří vlastní vyhřívaný venkovní bazén. Dále mohou hosté využít v centru volného času stolní tenis nebo zdarma navštívit wellness centrum s jacuzzi, saunou, parními lázněmi nebo masážemi (za poplatek). Pro děti je k dispozici herna.

Pokoje jsou vybavené koupelnami s vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, kabelovou televizí, rádiem, sejfem a minibarem, balkónem nebo terasou. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - studený a teplý snídaňový bufet s biokoutkem, odpoledne káva, čaj a koláče, večeře formou menu o 5 chodech s výběrem hlavního chodu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Kindl s bazénem
Rakouský hotel Kindl - možnost ubytování

Stubai na Facebooku