Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Milderer Hof, Neustift

Rakouský hotel Milderer Hof v zimě

Hotel Milderer Hof leží na klidném a idylickém místě, uprostřed horského světa Stubaitalu. Do centra městečka Neustift je to asi 2,5 km. Nejbližší lyžařský vlek je vzdálený asi 2 km, běžkařská stopa 200 m a skiareál na ledovci 18 km, kam se dostanete hotelovým skibusem.

Elegantní hotel s příjemnou atmosférou má nekuřáckou restauraci s terasou, hospůdku v tyrolském stylu, vinařskou místnost s vinotékou, velký bar, koutek s krbem, foyer, výtah, internetový terminál, obchod a parkoviště.

Pro ubytované je k dispozici wellness centrum o rozloze 1 300 m2, kde najdete zážitkový krytý bazén (18 x 7 m) s panoramatickým výhledem, finskou a bio saunu, whirlpool, aromatickou parní lázeň, slanou koupel, laconium, odpočinkovou místnost, moderní fitness s kardio přístroji. Za poplatek jsou zkrášlovací procedury a wellness koupele, solárium.
Pro děti se nabízí herna a škola lyžování pro děti od 4 do 14 let na stubaiském ledovci (za poplatek).

Velkoryse a stylově vybavené nekuřácké pokoje (cca 25 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, kosmetickým zrcadlem, županem, rádiem, telefonem, Wireless LAN (za poplatek), satelitní TV, minibarem, sejfem, sedací koutem a balkónem.
Deluxe pokoje (45 m2) a junior suity (40 m2) jsou větší a mají oddělené WC.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, odpolední káva a čaj s pečivem, večeře je formou výběru z menu o 5 chodech. Wellness menu a dietní menu je na objednávku.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Milderer Hof - možnost ubytování

Komentáře

Krásný hotel na krásném místě, byli jsme zde velmi spokojeni. Pokoje byly skvěle uklizené, recepční byla vždy milá, splnila každé přání. Servis v restauraci perfektní, jídlo bylo různorodé, i pro náročné. Příjemné bylo i wellness menu, které bylo k dispozici každý den.

Stubai na Facebooku