Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oberhofer, Telfes

Rakouský hotel Oberhofer

Hotel Oberhofer se nachází nad obcí Telfes, s nádherným výhledem na stubaiský horský svět. Do centra města je to asi 500 m.
Hotelovým autobusem se dostanete zdarma ke 2 km vzdálené stanici lanovky do skiareálu Schlick 2000. Zastávka skibusu je přímo u hotelu.

Malý, moderní hotel je vyhledáván především hosty hledajícími klid. Výborná kuchyně, která patří k nejlepším v Rakousku, je doplněna nabídkou kvalitních vín. V jídelně si spolu s kulinářskými pochoutkami vychutnáte i dech beroucí panoramatický výhled na Stubaiské Alpy, večery můžete trávit v útulné hotelovém baru s krbem. U hotelu je parkoviště zdarma.

Bez poplatku je fitness s kardio přístroji a také wellness centrum, kde najdete: Krytý bazén (8x10m) s panoramatickým výhledem, finská sauna, bylinková sauna, aromatická parní koupel, odpočinková místnost s vodními postelemi a vitamínový bar (čaj, minerální voda, ovoce).
Za poplatek je solárium, kosmetické oddělení a sportovní masáže.

Komfortní pokoje (32 m2) jsou vybavené koupelnou a samostatným WC, satelitní TV, rádiem, CD/DVD přehrávačem, fénem, telefonem, sejfem a balkonem.
Juniorsuity jsou větší (45 m2) a zasahují do dvou pater.

Stravování: Polopenze - teplý i studený snídaňový bufet, odpolední svačina mezi 16-17, v 19 h. aperitiv u hotelového baru. Večeře je výběrem z menu o 6 chodech se salátovým a sýrovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá slavnostní večeři nebo italský večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Oberhofer - možnost ubytování

Stubai na Facebooku