Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rastbichlhof, Neustift im Stubaital

Rakouský hotel Rastbichlhof v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Rastbichlhof se nachází na hezkém a klidném místě rakouského lyžařského střediska Neustift im Stubaital, v místní části Kampl. Centrum obce Neustift je vzdálené asi 3 kilometry, Stubaiský ledovec s lyžařským areálem 20 km a olympijské město Innsbruck cca 23 km.

Zařízení

Rodinný hotel nabízí k ubytování celkem 35 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, hotelové lobby s krbem, snídaňová místnost a jídelna, různé společenské místnosti, restaurace, bar, úschovna lyží a lyžařských bot, terasa a výtah. Některé z veřejných prostor jsou nekuřácké.

Sport a wellness:

Ubytovaní hosté mají volný vstup do wellness centra s krytým bazénem (10 x 5 m) s vodními atrakcemi, protiproudem a masážními tryskami, s dobře vybaveným fitness centrem (otevřeno denně od 7:00 do 19.00 hodin), saunou, bio saunou, parní lázní, odpočinkovou místností, infračervenou kabinou (od 15:00 do 19.00 hodin).

K dispozici je také za příplatek solárium a masážní služby.

Ubytování

Zrekonstruované dvoulůžkové pokoje (25 m²) v tyrolském stylu jsou vybavené koupelnu s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, satelitní TV, telefonem, rádiem, trezorem (zdarma), internetovým připojením (za poplatek). Většina pokojů je s balkónem, všechny pokoje jsou nekuřácké.

Zrekonstruované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny podobně, ale jsou prostornější a nabízejí možnost jedné přistýlky. Obsazení: max. 2 dospělí + 1 dítě.

Stravování

Polopenze - welcome drink, bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední čaj a džusy ve wellness centru, 4-chodové večeře s možností výběru ze 2 hlavních jídel, s předkrmovým a salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Rastbichlhof - ubytování
Rakouský hotel Rastbichlhof s restaurací
Rakouský hotel Rastbichlhof s wellness
Rakouský hotel Rastbichlhof s bazénem

Místo

Hotel Rastbichlhof, Neustift im Stubaital 47° 7' 46.3512" N, 11° 19' 59.1024" E
Location

Stubai na Facebooku