Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Serles, Mieders

Rakouský hotel Serles, Mieders v zimě

Hotel Serles se nachází v obci Mieders, uprostřed Stubaiského údolí. Od města Innsbruck je vzdálen asi 15 km. Jedná se o ideální výchozí bod do rakouských Alp, jak v zimní, tak v letní sezóně.

Historie tohoto lyžařského hotelu začala jeho stavbou v roce 1971. Rok od roku majitelé tento hotel rozšiřují a starají se o něj s láskou. Dnes má hotel celkem 5 podlaží a je zcela klimatizovaný. Hosté jsou přivítáni v lobby s recepcí s 24-hodinovým servisem. Dále v hotelu najdete výtah, hotelový bar, restauraci a televizní místnost. WLAN je zde zdarma k dispozici.

Sport/zábava: hotel nabízí denní sportovní program s osobními trenéry. V nabídce je easy walking, jogging, nordic walking, aqua fit, uvolňovací cvičení a semináře o zdravém stravování a sportu. Za poplatek mohou hosté navštívit wellness centrum s vyhřívaným krytým bazénen, bublinkovými koupelemi a masážemi.

Všechny pokoje a apartmány jsou vybaveny televizí se satelitem, rádiem, telefonem, fénem, sejfem a koupelnou s vanou nebo sprchou a WC. Pokoje mají také balkón nebo terasu.

Stravování: polopenze - snídaně formou bufetu s biokoutkem, večeře 5-chodové menu, salátový a dezertový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Stubai na Facebooku