Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Stubaier Hof, Neustift

Rakouský hotel Stubaier Hof

Rodinně vedený hotel Stubaier Hof v tyrolském stylu je obklopen vrcholky Stubaiských Alp. Leží v centru rakouského střediska Neustift.
Nejbližší skiareál Hoch-Stubai s lyžařskými vleky Elfer vleky je vzdálen 200 m, běžkařská stopa 50 m. Zastávka skibusu je od hotelu 20 m.

K hotelovému zařízení patří vedlejší budova Fuxhof (asi 3 minuty chůze, recepce, tyrolské dřevěné společenské jizby, panoramatické jizby, borovicová jizba, hotelový bar, kavárnička, parkoviště zdarma.
Pro děti je k dispozici herna zdarma.
Pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, županem, balkónem, rádiem, telefonem a kabelovou TV.

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete krytý bazén (8 x 10 m), fitness, finskou saunu, aromatickou parní lázeň, infračervenou kabinu, ledové prameny, Kneippovo zařízení. Za poplatek je solárium, masáže a bodystyling.

Pro hosty je také zdarma společný sáňkovací večer a lyžařské odpoledne (vlek za poplatek) 1x týdně. Za poplatek je přírodní sáňkařská dráha s umělým osvětlením, sáňkařská dráha Pinnistal, jízda kočárem tažených koňmi, bruslení nebo curling.

Stravování: Polopenze – uvítací drink, snídaňový bufet s bio koutkem, odpolední svačina s koláčovým bufetem (domácí výroba), večeře o 4 chodech výběrem z menu (3 hlavní jídla na výběr), s předkrmem a dezertem, denně salátový bufet. 1x týdně se koná grilovací večer s dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Stubaier Hof - možnost ubytování

Stubai na Facebooku