Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Stubaierhof, Fulpmes

4-hvězdičkový rakouský hotel Stubaierhof se nachází 100 m od centra městečka Fulpmes. Zastávka skibusu je od hotelu vzdálena 100 m, skiareál Schlick 2000 asi 1 km. Město Innsbruck je vzdálené asi 22 km.

K vybavení hotelu patří recepce s přijímací halou, restaurace, bar, vinný sklep, výtah, jídelna, bezplatné parkoviště a podzemní garáže za poplatek. Dále hotel disponuje wellness centrem s krytým bazénem, biosaunou, finskou saunou, infračervenou kabinou, parními lázněmi, odpočinkovou místností a posilovnou. Za poplatek můžete využít solárium, masáže, salón krásy nebo whirlpool.

Komfortní pokoje disponují vanou nebo sprchou a WC, televizí, sejfem, internetovým připojením, telefonem a některé pokoje mají balkón.

Stravování: polopenze - snídaňový bufet s bio koutkem a večerní menu o 4 chodech se salátovým bufetem. Kromě toho je každý den kromě soboty "lyžařská svačinka" a 1 x za týden tématický bufet a speciální menu pro děti. V ceně je zahrnut také přípitek na přivítanou.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Kdykoli bychom sem jeli znovu. Bylo to prostě výborné. Pokoje jsou velmi pěkné a velké s velkými úložnými prostory ve skříních pro 4 osoby. Personál byl přátelský a ochotný. Jídlo bylo dobré, bohatý bufet včetně vegetariánského menu. Není zde bazén pro děti.

Stubai na Facebooku