Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tirolerhof, Fulpmes

Rakouský hotel Tirolerhof v zimě

Hotel Tirolerhof se nachází na okraji obce Fulpmes, ve směru na Neustift. Centrum je vzdálené asi 200 m od hotelu.
Nástupní stanice lanovky skiareálu Schlick 2000 je vzdálená 1,5 km. Ledovec Stubai leží ve vzdálenosti 22 km, běžkařské stopy asi 100 m od hotelu. Zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Tento hotel se vyznačuje pravou tyrolskou atmosférou. V hotelové hale se nachází otevřený krb, dále zde najdete terasu a restauraci, jídelnu, domácí bar, sejf na recepci, výtah, bezplatné parkoviště a garáže ve vzdálenosti 500 m (6 euro/den).
Wellness: Hostům je k dispozici bazén, whirlpool, finská sauna, biosauna, aromatická lázeň a infračervená kabina. Za poplatek je solárium a masáže.

Všechny pokoje (kuřácké nebo nekuřácké) mají vanu nebo sprchu a WC, televizi se satelitem, rádio, telefon, fén. Některé pokoje mají balkón nebo terasu. Dětské postýlky jsou v ceně.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře 4-chodové menu (na výběr hlavní jídlo a dezert) a salátový bufet. 5x týdně odpolední svačina, nedělní káva, čaj a koláč.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Jedná se o hotel s příjemnou atmosférou ve Stubaiských Alpách. Pro milovníky turistiky je to pravý ráj. Hotel je výborným výchozím bodem pro pěší túry, doporučuje se ovšem přijet autem, aby se návštěvníci mohli pohodlně dostat také části Stubaitalu. Ředitel hotelu a také všichni zaměstnanci byli velmi mílí, jídlo bylo dobré a servis také. Pokoje byly velmi pěkné, jen některé vybavení v pokojích bylo po letech používání trochu opotřebované. Vše je udržované v čistotě.

Stubai na Facebooku