Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tyrol, Telfes

Rakouský hotel Tyrol

Hotel Tyrol je tradiční hotel s výtečnou kuchyní. Leží v centrální poloze, na nádherném a slunném místě s výhledem na údolí Stubaital. Skiareál Schlick 2000 je vzdálený asi 3 km, ledovec Stubai 20 km. K zastávce skibusu, který vás zaveze do okolních lyžařských oblastí, je to cca 150 m od domu.

K hotelovému zařízení patří recepce, přijímací hala, TV místnost s krbem, různé útulné jizby, restaurace (známá svou výbornou kuchyní), lyžárna, výtah a parkoviště zdarma.
V ceně ubytování je malé wellness centrum, kde najdete saunu, parní koupel a infračervenou kabinu.

Pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, telefonem, satelitní TV a balkónem. Pro děti je k dispozici dětská postýlka zdarma (nutno předem objednat).
Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře o 4 chodech s výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Hotel je sice starší, ale útulný a pěkný a za super cenu. Škoda jen, že neleží blíž k větším lyžařským areálům. Pokoje jsou účelově zařízené, čisté a útulné. Každé ráno jsme si vybírali z menu na večeři, na výběr jsou dvě hlavní jídla. Polévka, předkrm, salátový bufet a dezert byl každý den v různých variacích. Pobývali jsme v hotelu o vánocích, kdy byla večeře o 8 chodech, bylo to super, ale sníst se to nedalo.

Stubai na Facebooku