Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zum Holzknecht, Neustift

Rakouský hotel Zum Holzknecht

Hotel Zum Holzknecht se nachází přímo v centru Neustiftu, v místní části Milders. Přímo u hotelu je cvičný lyžařský vlek s možností večerního lyžování. Nejbližší lanovka Elfer-Bergbahn je vzdálená asi 2 km, běžkařské stopy 10 metrů a ledovec Stubai asi 20 km. Zastávka skibusu je přímo před domem.

Hlavní budova je zařízená přijímací halou s recepcí, restaurací, barem, kavárnou, vinným sklepem, televizní místností, lyžárnou, úschovnou pro kola a zahradou pro hosty. Za poplatek mohou hosté využít internetového koutku.

V ceně ubytování je k dispozici wellness centrum - sauna, finská sauna, sanarium, parní lázně, odpočinková místnost, posilovna a whirlpool. Za poplatek mohou hosté využít solárium, masáže a salón krásy.

Všechny pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, koutkem k posezení, rozkládacím gaučem, minibarem, rádiem, telefonem, kabelovou televizí se satelitem a balkónem.

Stravování: Polopenze - ráno bohatý snídaňový bufet s džusy a müsli, večere se podává menu o 3 chodech s možností výběru a se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Zum Holzknecht - možnost ubytování

Stubai na Facebooku