Jste zde

Domů » Léto

Letní nabídka pro rodiny s dětmi

Rakouské místo Schönberg v létě
Autor: CjandDan

Určitě ne pro nic za nic je nazýváno údolí Stubaital také údolím rodinným, protože na nejmenší návštěvníky zde čeká tolik zábavy, že na to jedna dovolená prostě nemůže stačit.

V "Adventureparku" mohou děti i dospělí lézt až do výšky 15 metrů mezi stromy, což může být pro některé návštěvníky opravdu adrenalinový zážitek. Park nabízí nejen dobrodružství, lezení po stromech, ale také fantastické dětské hřiště a naučnou stezku, kde se malí i velcí dozvědí informace o fauně i flóře tohoto regionu. Ten kdo si troufá, tak může vyzkoušet i tandemové létání a zváni jsou nejen rodiče, ale také děti.

V létě zase nabízí dětský klub "Kinderclub Big Family Stubai" nepřeberné množství zábavy a jedinečných, nezapomenutelných zážitků pro vaše děti. Mezi velmi oblíbené atrakce patří dobrodružná cesta od přehrady na Schlickeralm, kde je nutné v jednom úseku cesty zout své boty, prolézt tunelem anebo se sklouznout po klouzačce připevněné na lanech.

Pokud se rozhodnete strávit svou dovolenou v tomto nádherném údolí Stubaital, jistě si vyberete i některou z možností ubytování v hotelu či v soukromí a domů se s vámi budou vracet šťastné děti plné zážitků.

Stubai na Facebooku