Jste zde

Domů » Fulpmes im Stubaital

Medraz

Rakousko - Medraz

Malebná vesnice Medraz leží v nadmořské výšce 930 metrů, v údolí Stubaital, v jednom z nejkrásnějších údolí v Tyrolsku. Uprostřed překrásné krajiny obklopené lesy, loukami a horskými vrcholy, můžete strávit úžasnou dovolenou. Od střediska Neustift je vesnice asi 5 km daleko. Náleží k obci Fulpmes, která má dvě části (Medraz a Fulpmes) a od jejího centra je vzdálen asi 2 km. V obou částech je mnoho krásných možností k ubytování, jako jsou apartmány, hotely nebo rekreační domy, které také přispívají k tomu, abyste zde pobyt strávili opravdu příjemně.

Údolí Stubai je opravdovým rájem pro všechny aktivní sportovce. Především turisté si zde příjdou na své, na dobře značených turistických stezkách můžete podnikat výlety, horské túry, náročné vysokohorské túry, nebo pokud chcete prožít klidný den nebo cestujete s dětmi, můžete zvolit nenáročnou a příjemnou procházku.

V zimě je vesnice obklopená zasněženými svahy. Leží přímo na úpatí lyžařského centra Schlick 2000 a v zimních měsících se z ní stává prosluněné, před větrem chráněné zimní středisko. V celém stubaiském údolí jsou vám k dispozici ještě další skiareály.

Stubai na Facebooku