Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Margretenhof, Fulpmes

Rakouský penzion Margretenhof

Penzion Margretenhof se nachází na klidném místě, asi 200 metrů od centra obce centrum obce Fulpmes. Asi 1,5 km je vzdálená dolní stanice lanovky do skiareálu Schlick 2000, zastávka skibusu je 200 m daleko. Lyžařská oblast na stubaiském ledovci je 20 km daleko, nejbližší běžkařská stopa 100 metrů.

Penzion nabízí 25 postelí, recepci a snídaňovou místnost. Parkovací stání u domu a přístřešky na auto jsou v ceně. Pronájem garáže dle dostupnosti za cca 4 eura/noc.

Hosté penzionu mohou využívat veškeré sporty, wellness, fitness a zábavný program v nedalekém hotelu Tirolerhof (ca. 500 m). Ve wellness centru najdete (bez poplatku) saunu, infračervenou kabinu, biosaunu, parní lázně a krytý bazén.
Za poplatek je půjčování horských kol, solárium a masáže.

Všechna studia a apartmány mají sedací kout, kuchyňku s lednicí, kabelovou televizi, rádio, telefon, pokojový sejf, koupelnu a WC. Dětské postýlky jsou v ceně.
Studia jsou pro 2 osoby (cca 21 m2), 1-pokojový apartmán pro 2-3 osoby (cca 33 m2) s výhledem na hory a má kachlová kamna.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaňový bufet v Margretenhofu, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem se podávají v hotelu Tirolerhof (ca. 500 m daleko).

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský penzion Margretenhof - ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni. Snídani jsme dostávali přímo v Margretenhofu, na teplé jídlo jsme chodili večer do alpského hotelu Tirolerhof. Jídlo zde bylo velmi dobré. Určitě tento penzion znovu navštívíme a můžeme ho doporučit i ostatním.

Stubai na Facebooku